jueves, 24 de mayo de 2007

Aznar, ajuda o entrebanc?

La majoria de partits, no només busquen la participació en la campanya, de personatges mediàtics desvinculats totalment de la política, per fer créixer el nombre de votants. També s'aferren a aquells símbols del seu propi partit com poden ser Felipe González al PSOE o José María Aznar al PP.

En aquest segon cas, l'estratègia no els hi està sortint gaire bé. L'ex-president del govern, José María Aznar, es troba aquests dies de gira per Espanya recolzant els candidats del seu partit. En principi, això hauria de ser positiu pel partit ja que es tracta d'un personatge carismàtic per aquelles persones incondicionals del PP, però, si cada cosa que diu, ha de ser desmentida i matitzada per ell mateix al cap d'unes hores, no anem bé. Concretament, em refereixo a les dues "ficades de pota" que el personatge en qüestió ha protagonitzat en aquest últim mes.

La primera, en un acte celebrat ja fa uns dies, on per voler defensar el vi espanyol, es va carregar la campanya que la DGT està intentant impulsar, amb poc èxit, durant els últims anys i que diu " Si bebes, no conduzcas". L'altre posada de pota, ha estat desmentida avui. Aznar era acusat d'haver dit en un acte celebrat ahir a Calatayud, que s'hauria de tornar als temps de la guerra civil. En fí, que a vegades, per ajudar, val més tenir la boca tancada.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Aquest personatge hauria de desapareixer d'una vegada per sempre. L'únic que fa es caldejar el ambient, fotre més llenya al foc.

Personalment penso que no es un bon polític, i que el Partit Popular, en general, no saben portar bé un país.

Ara bé, ¿qui sap?